با ما در ارتباط باشید

اتحادیه صنف آسانسور و تولید کنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترومکانیکی تهران

خبر شماره 198

سرانه مصرف گوشت قرمز ۲۵ درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: 18 بهمن 1395 , بازدید: 411
سرانه مصرف گوشت قرمز در خانوار شهری در دهه گذشته با ۲۵ درصد کاهش به ۱۱.۴۳ درصد رسیده است.

سرانه مصرف گوشت قرمز در خانوار شهری در دهه گذشته با ۲۵ درصد کاهش به ۱۱.۴۳ درصد رسیده است.

 

به گزارش روابط عمومی اتحادیه صنف آسانسور و الکترومکانیکی تهران به نقل از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، کاوه زرگران رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی تهران در نشست کمیسیون کشاورزی این اتاق گفت: بر اساس داده‌های مرکز آمار و بانک مرکزی، سهم انواع گوشت از هزینه خانوار از ۶.۱ درصد در سال ۱۳۸۵ به ۵.۴ درصد در سال ۱۳۹۴ رسیده است.

 

زرگران افزود: سرانه مصرف گوشت قرمز در سال‌های گذشته نوسانات زیادی داشته و به ۱۱.۴۳ کیلوگرم در سال گذشته رسیده است؛ درحالی که بر اساس آمار بانک مرکزی، سرانه مصرف گوشت قرمز در خانوار شهری در دهه گذشته، بیش از ۲۵ درصد کاهش یافته است.

 

وی ادامه داد: میزان تولید گوشت قرمز نیز از ۶۹۰ هزار تن سال ۱۳۸۷ به بیش از ۸۰۶ هزار تن در سال ۱۳۹۴ رسیده و ۴۵ درصد میزان تولید گوشت قرمز در کشور مربوط به گوشت گوسفند و بز است.

 

زرگران با بیان اینکه در ۹ ماهه سال جاری، حدود ۳۹ هزار دام زنده به ارزش تقریبی ۱۸۹ میلیون دلار از کشور صادر شده است، افزود: میزان واردات گوشت قرمز در این مدت نیز ۶۷.۸ هزار تن به ارزش حدود ۲۸۲ میلیون دلار بوده است.

به گفته وی مشخص نبودن سیاست خودکفایی در تولید گوشت، وجود مشکلات ساختاری در تولید، هزینه بالای تولید گوشت در کشور، عدم وجود مدیریت یکپارچه در زنجیره تامین گوشت قرمز و عدم نظم‌پذیری و تعرفه‌گذاری مناسب برای واردات گوشت قرمز از جمله نقاط ضعف صنعت گوشت در کشور است.

آسانسور

تبلیغات

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف آسانسور و تولید کنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترومکانیکی تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© eett.ir All rights reserved 2016