با ما در ارتباط باشید

اتحادیه صنف آسانسور و تولید کنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترومکانیکی تهران

خبر شماره 180

«دفتر سلامت» اتاق اصناف ایران تشکیل شد

تاریخ انتشار: 16 بهمن 1395 , بازدید: 456
اتاق اصناف ایران در راستای حمایت از اعضای زیر نظر خود و ارائه آموزش‌های لازم به آنها برای ایجاد درک درست از مقررات و قوانین حاکم و همچنین حضور موثر در نظام تصمیم‌سازی‌های مجلس شورای اسلامی و دستگاه‌های دولتی در حوزه غذا « دفتر سلامت » را تشکیل داده است.

اتاق اصناف ایران در راستای حمایت از اعضای زیر نظر خود و ارائه آموزش‌های لازم به آنها برای ایجاد درک درست از مقررات و قوانین حاکم و همچنین حضور موثر در نظام تصمیم‌سازی‌های مجلس شورای اسلامی و دستگاه‌های دولتی در حوزه غذا « دفتر سلامت » را تشکیل داده است.

 

به گزارش روابط عمومی اتحادیه صنف آسانسور و الکترومکانیکی تهران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف ایران، علی عوض‌پور دبیر کل اتاق اصناف ایران از ایجاد دفتر سلامت در اتاق اصناف ایران خبر داد.

 

عوض‌پور تصریح کرد: تقریبا همه زنجیره تولید، فرآوری، طبخ، بسته‌بندی، توزیع، حمل و نقل و عرضه مواد غذایی در حوزه اصناف است و مهمتر از همه، فروش نهایی به مصرف‌کننده نیز فقط از طریق فروشگاه‌های صنفی انجام می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: ضرورت تشکیل شورای سلامت مدتی قبل در اتاق اصناف ایران احساس می‌شد که سرانجام این مهم انجام شد و در حوزه بهداشت و سلامت مواد غذایی کارگروه شورای سلامت نیز در اتاق اصناف ایران تشکیل شد.

 

وی افزود: صنوف زیادی هستند که به‌طور مستقیم با بهداشت و سلامت مردم در ارتباط هستند؛ ازجمله صنوف آرایشی و پیرایشی، استخرهای شنا و اماکن ورزشی که نباید از نقش آنها در بهداشت و سلامت جامعه غافل شد.

 

دبیر کل اتاق اصناف ایران اضافه کرد: تاکنون به علت نبود دفتر سلامت اتاق اصناف دخالت موثر و مستمر در تدوین قوانین مرتبط با صنوف مواد غذایی در ارگان‌های مسوول وجود نداشته و بعضا در بسیاری از موارد قوانین و دستورالعمل‌ها به صورت سلیقه‌ای تدوین و تصویب شده است به طوری که اعضای اتحادیه‌های صنفی مورد بازخواست و یا جریمه قرار گرفته‌اند و همچنین قوانین و بخشنامه‌های غیرمتعارف توسط دستگاه‌های ذیربط صادر شده است.

 

وی افزود: استانداردهای مناسب و مشخصی تاکنون درباره سلامت و بهداشت واحدهای صنفی تدوین نشده و این مسأله راه را برای اعمال سلیقه فردی فراهم کرده تا هر آنچه بتوانند ایراد غیرعلمی و غیرمنطقی به واحدهای صنفی مواد غذایی تحمیل کنند.

 

به‌گفته عوض پور در صورتی که استانداردهای مورد نظر تدوین شود، برای اصناف، بازرسان و ممیزان راهنما و ملاک عمل خواهد بود ضمن اینکه صاحبان صنوف نیز به حقوق و تکالیف خود آگاه خواهند شد و در مقابل شرایط برای ارتقاء سطح کیفی سلامت بنگاه‌های صنف غذا فراهم خواهد کرد.

 

گفتنی است دفتر سلامت اتاق اصناف زیرمجموعه معاونت فرهنگی اتاق قرار دارد و شورایی متشکل از نائب رئیس اول اتاق اصناف ایران، دبیر کل اتاق اصناف، معاونت فرهنگی و مشاور اجرایی اتاق اصناف ایران آن را راهبری خواهند کرد.

آسانسور

تبلیغات

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف آسانسور و تولید کنندگان و تعمیرکاران وسایل الکترومکانیکی تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© eett.ir All rights reserved 2016